ДОПУНА САОПШТЕЊА О ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА  

Потребне су интервенције на више адреса у насељу Паси Пољана, у улицама: Осме српске бригаде, Радивоја Кораћа, Глигорија Ђака. Због поправки прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање на простору насеља Паси Пољана.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на површини, нужан је ископ у селу Мезграја, према фарми. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору села Мезграја.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НИШАВСКОЈ УЛИЦИ

Вода из шахте пуни подрум, нужна је интервенција у Нишавској улици, код броја 3. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Нишавској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ДЕВЕТЕ БРИГАДЕ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Девете бригаде, код броја 51. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Девете бригаде.

ИСКОП НА УГЛУ УЛИЦА БУЛЕВАР НЕМАЊИЋА И БЛАГОЈА ПАРОВИЋА

Вода на површини, близу претходног квара и нужан је ископ код кружног тока улица Булевар Немањића и Благоја Паровића. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање за прикључну везу али је из техничке предострожности могућ прекид водоснабдевања до 15 сати у делу поменутих улица Булевар Немањића и Благоја Паровића (зграде према Градској топлани).

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *