ДНЕВНИ РАСПОРЕД РАДОВА И ПОПРАВКИ КВАРОВА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ

НАСТАВАК РАДОВА И ОБУСТАВА ВОДОСНАБДЕВАЊА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Један део послова је одрађен према најави на замени уличних шибер вентила на углу улица Васе Пелагића и Др Војислава Вучковића. Данас се настављају радови на водоводној мрежи и биће у прекиду водоснабдевање до 16 сати у делу насеља Пантелеј. Без воде биће већи број улица на простору: север – од Сомборског булевара (кружни ток), улица Васе Пелагића до Књажевачке, исток – од улице Пане Ђукића, запад – до Дубровачке улице, и југ – део Књажевачке улице.

ПОПРАВКА КВАРА У КНИНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Книнској улици, код броја 29. Због поправке прикључбе везе и радова у улици Васе Пелагића биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Книнској и околним улицама.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СРЂАНА АЛЕКСИЋА

Вода на асфалту, нужан је ископ у улици Срђана Алескића, код бројева 9-10. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Срђана Алексића, али је могућ прекид и у околним улицама.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ДУШАНА ПОПОВИЋА

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Постоји цурење и потребно је оспособљавање првог вентила у селу Сечаница, у улици Димитрија Давидовића. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова у поменутој улици, али је могућ прекид и на простору села Сечаница.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Продужавају се радови у селу Љуберађа и наставља се ископ на крају села, на путу за Линово. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Љуберађа.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Због радова на поправци првих вентила у селу Доње Међурово – Маршала Тита 36 и 57 – Војислава Илића 13 – Шумадијска 20 – Милоша Обилића 23, у селу Хум – на више адреса, у селу Доња Топоница – улица IV, у селу Мрамор – ул. Уроша I Вукановића, Батушиначки пут, где је могућ прекид водоснабдевања до 15 часова.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: Ардијској 18, Студеничкој 10, Михајла Пупина 22, Ваљевској 12, Деспота Ђурђа 33 и 55, Нишка Бања – Ивана Горана Ковачића 21 и 30, Борислава Николића Серјоже 17 и 18, Његошевој 55, Ђачкој 50, Брзи Брод –Иве Андрића 25, Љубе Ненадовића 5, Жарка Ђурића 47, Мајаковског 57 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.