РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода на површини, нужан је ископ у близини претходне интервенције у улици булевар Св. Цара Константина код броја 125. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу улице булевар Св. Цара Константина на простору од кружног тока за Нишку Бању до раскрснице са Заплањском, као и део Заплањске (Број 6).

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПОДВИНИК

Вода на површини, нужан је ископ у улици Др Веселина Крајачића бб, на крају улице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Др Веселина Крајачића, али је могућ прекид на простору насеља Подвиник, Горњи Комрен и села Хум.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Војника Миленка Божића, код броја 17 и Црвени крст 17. Због поправки прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Војника Миленка Божића и Црвени крст.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДОЊИ КОМРЕН

Вода са улице долази у шахту, потребан је ископ у улици Бојана Васиљковића, код броја 1. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Бојана Ваиљковића, али је могућ прекид и у околним улицама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У УЛИЦИ ЂУРЕ ЈАКШИЋА

Не држи први вентил, потребни су ископи у улици Ђуре Јакшића, код бројева 25 и 2. Због поправки прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Ђуре Јакшића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Ранка Жеравице, на крају улице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Ранка Жеравице, али је могућ прекид и на простору села Сечаница.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, у току су интервенције на локацијама у насељу Девети мај: Кумровачка 5, Луковска 14, Власотиначка 17, Симе Динића, Јастребачких партизана 74, Војвођанска 7, Ђорђа Узуновића 3 и 7. У селу Чокот, интервенисаће се у улицама: Маршала Тита 13 и 60, 29. Новембар 7 и 50, Мраморска 4. Поправке у шахтама обављају се и у улици Јована Дучића 22, Делијски вис 8, Вишеградска 1Здравке Вучковић 35, Владимира Ћоровића 13 и на још неким адресама. Због најављених радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на наведеним локацијама.