КВАРОВИ НА МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ЗБОГ ПОПРАВКЕ ХАВАРИЈЕ БЕЗ ВОДЕ БИЋЕ ЛЕДЕНА СТЕНА, МОГУЋ ПРЕКИД ЗА ИНДУСТРИЈСКУ ЗОНУ, НАСЕЉЕ ДЕВЕТИ МАЈ И НЕКА СЕЛА

Претходног дана су обављени припемни радови и креће нужан ископ на углу улица Димитрија Туцовића и Никодија Стојановића Татка. Током дана обављаће се поправка водоводне мреже и биће у прекиду водоснабдевање од 8 до 15 сати, за кориснике у делу од прекршајног суда (касарна“Филип Кљајић“) до кружног тока на Леденој стени. Могућ прекид се наговештава на ширем простору: улица Димитрија Туцовића, насеље Ледена стена, МИН-ово насеље, насеље Милка Протић, КПЗ, индустријска зона (YURA, Shinwon, Leoni), насеље Девети мај, Мраморско брдо, Мраморски поток, као и села Мрамор, Крушце, Доње Међурово, Чокот. Уколико буде неопходно ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом биће отпремљена у насеље Милка Протић, КПЗ, и индустријску зону.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Током дана наставља се ископ у улици Милета Ђурђановића, код броја 103. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање од 8 до 15 сати, на простору села Поповац. Због интервенције неће бити проходна за саобраћај поменута улица Милета Ђурђановића, и преусмерен је аутобуски превоз.

ПОПРАВКА КВАРА У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Краља Александра, код броја 93. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Горњи Матејевац.