РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на површини, нужан је ископ у Железничкој улици, код броја 1. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој Железничкој улици, али је могућ прекид и на простору села Поповац.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, нужна су два ископа: у Санаторијумској улици, код броја 16, и на још једној локацији. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Кнез Села.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, нужан је ископ у Мокрањчевој, код броја 109. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Мокрањчеве, ограничено на мањи простор где се обављају радови.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Војника Живојина Маринковића, код броја 11. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати у улици Војника Живојина Маринковића, али је могућ прекид и на простору насеља Никола Тесла.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, у току су интервенције на локацијама: село Медошевац – Поповачка 30, Горичка 63, Танасија Михајловића 30, насеље Девети мај – Бершевска 11(код трафоа), Мраморско брдо – Батушиначка на две адресе, Трупале – Цара Лазара 80, Поповац – Железничко насеље 3а и 50, Милована Јовановића 28, Др Драгише Мишовића 46, Васе Чарапића 40, Ивана Милутиновића 22 и 31, Јована Скерлића 30, Византијски булевар бб, Поповац – Маршала Тита 18, Народних хероја 34, Јахоринска 6, Првомајска 24 и на још неким адресама. Због најављених радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на наведеним локацијама.