РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ПАНТЕЛЕЈСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, нужан је ископ у Пантелејској улици, код броја 79 (Дом здравља). Због замене првог вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Пантелејској, Дубровачкој и у делу Књажевачке.

НОВА ИНТЕРВЕНЦИЈА У КРАГУЈЕВАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на истом месту, нужан је ископ у Крагујевачкој улици, код броја 46. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Крагујевачкој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРА У УЛИЦИ ЈУЖНОМОРАВСКЕ БРИГАДЕ

Вода на површини, у току је ископ у улици Јужноморавске бригаде, код обданишта. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за обданиште, и могућ прекид у поменутој улици.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У ПАСИ ПОЉАНИ

Вода са улице долази у шахту, потребан је ископ у улици Јурија Гагарина, код броја 28. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици Јурија Гагарина, али је могућ прекид и у делу Паси Пољане: Милана МиЛИЋЕВИЋА, Чедомира Крстића, Владислава Рибникара, Павла Вујисића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ДУВАНИШТЕ

Вода пуни шахту, потребан је ископ у Ламартиновој улици, код броја 7. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Ламартиновој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У ОБРЕНОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ

Вода се из техничког канала у подземном пролазу сливала у локале. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати за зграду у Обреновићевој, број 5.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Настављају се радови у селу Љуберађа, у Лужничкој улици бб. Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Љуберађа. Радови ће се обављати до завршетка свих поправки на поменутој локацији.

ОТПРЕМАЊЕ ПИЈАЋЕ ВОДЕ ЗА АЛЕКСИНАЦ

Ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом се због ванредне ситуације отпрема за Алексинац. Као и претходноих дана ауто-цистерна ће бити на располагању житељима Алексинца током дана.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, у току су интервенције на локацијама: Чемерничка 45, Доњи Комрен – Ратарска 2б, Доње Међурово – Моравска 20, Бранка Радичевића 12, Јована Скерлића 30, Мајаковског 22, Ћурлина – Вучка Тасића 15, Колубарска 4, Жарка Ђурића 49/1, Нишка Бања – Видоја Јовановића 11/5, Крсте Стефановића 15, Мезграја – Маршала Тита 129, Вукадина Стевановића 11, Ражањска 30а, Цара Душана 52, Књажевачка 79, Хум – Браће Јанковић 4 и на још неким адресама. Због најављених радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на наведеним локацијама.