РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода на површини, нужан је ископ у улици Димитрија Туцовића, код бројева 22 и 63. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Медошевца.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У  ЦВИЈИЋЕВОЈ УЛИЦИ

У току су радови на водоводној мрежи, претходног дана најављени у Цвијићевој улици, код броја 18. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Цвијићевој улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА ЛЕДЕНОЈ СТЕНИ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Димитрија Леке, код броја 25. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици, и део насеља Ледена стена: Ћурлинска, Петра Аранђеловића, Стојана Андрића, Јерменска.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У УЛИЦИ ЈОВАНА ДУЧИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Јована Дучића, код броја 35. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици Јована Дучића.

НАСТАВАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Наставља се интервенција од претходног дана у улици Владимира Јакшића, код броја 11 . Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Владимира Јакшића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛИМА КРУПАЦ И ДОЛАЦ

Током дана обављаће се поправке водоводне мреже у селу Крупац, према Божином тору и селу Долац, у ул. Темјаничкој. Због радова биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селима Крупац и Долац.

ОТПРЕМАЊЕ ПИЈАЋЕ ВОДЕ ЗА АЛЕКСИНАЦ

Ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом се због ванредне ситуације шаље за Алексинац. Као и претходноих дана ауто-цистерна ће бити на располагању житељима Алексинца током дана.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, потребне су интервенције у селу Мрамор. То су улице: Кнеза Тихомира Првог, Краља Константина Бодина бб. Интервенције у шахтама обављаће се у Насељу Никола Тесла – Крагујевачки октобар 33, Чарнојевићева 6 – 8, Ивана Милутиновића 31, Народних хероја 34, Николетине Бурсаћа 9, Војислава Илића 9, Јахоринска 6, Паси Пољана – Радивоја Кораћа 17, Димитрија Туцовића 1/1, Трупалска 12, Милоша Обилића 6, Јабланичка 2, Доњи Комрен – Горче Костића 14. Због најављених радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на наведеним локацијама.