РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Хаварија је настала у улици Поповачкој, код броја 64 и вода је затворена ноћас око 3 часа. Због поправке водоводне мреже и оспособљавања деоничног шибера, остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

У току је интервенција у улици Драгољуба Ђорђевића, код броја 112. Због поправке прикључне везе остаје у прекиду водоснабдевање до 17 сати на простору села Медошевац и Поповац, због већег квара у селу Медошевац.

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Добровољачкој, код броја 8. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Добровољачкој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ КРАЉЕВИЋА МАРКА

Настављају се радови на водоводној мрежи у улици Краљевића Марка. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој Краљевића Марка и околним улицама: Катићевој, Јабланичкој, Мајке Јевросиме, делу Југ Богданове и делу Хиландарске.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У БУБАЊ СЕЛУ

Вода на површини, нужан је ископ у Првомајској улици, код броја 6. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Бубањ села.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода са улице долази у шахту, потребан је ископ у улици Михајла Димића, код броја 17. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Михајла Димића и Крагујевачки октобар.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ЧАМУРЛИЈСКОМ ПУТУ

У току су радови на формирању прикључне везе на локацији Чамурлијски пут бб. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за кориснике на Чамурлијском путу и делу Чамурлије.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, потребне су интервенције у селимна: Горњи Матејевац, Доњи Матејевац, Габровац, Габровачки пут. Поправке се обављљају у Горњем Матејевцу – Терзинска 1, Поп Игњатова 11, 31, Балканска и Бошка Југовића 15; Доњи Матејевац на више адреса; Габровац – Победе 134, Игманска 32, Габровачка река у ул. Широке падине 3, и на још неким адресама. Због најављених радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на наведеним локацијама.

????????????????????????????????????