РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ КНЕГИЊЕ ЉУБИЦЕ

У току су радови на превезивању водоводне мреже у улици Кнегиње Љубице. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова у делу улице Кнегиње Љубице, за неколико зграда са леве стране од семафора са ул. Генерала Милојка Лешјанина до Трга Краља Алексаандра.

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ ВОЈВОДЕ МИШИЋА И ГЕНЕРАЛА ЧЕРЊАЈЕВА

Услед радова трећег лица дошло је до оштећења водоводне мреже и вода је затворена синоћ у 22:30. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Војводе Мишића, од ул. Цара Душана до ул. Девете бригаде, као и улица Генерала Черњајева.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У УЛИЦИ РАТКА СОФИЈАНИЋА

Квар је на прикључној вези за зграду и вода је затворена у улици Ратка Софијанића, код броја 5А, јуче у 16:10. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за зграду у улици Ратка Софијанића, код броја 5А.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРАМОРСКОМ ПОТОКУ

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Мраморски поток, код игралишта. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Мраморског потока.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ГОРЊЕМ МЕЂУРОВУ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Милорада Величковића, код броја 25. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Горњег Међурова.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ИЗВОР

Вода на површини, нужан је ископ у сели Извор, код раскрснице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 17 сати на простору општине Бабушница.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, у току су интервенције на локацијама у селу Љуберађа, у улицама: Горњоматејевачкој 7- прилаз, Лаза Лазаревић 8, 1/б, 7,Каменички вис 10, Ђорђа Андрејевића Куна 9 и 32, Гутенберга 3, 16, 27, Миленка Стојковића 31, Жарка Зрењанина 19а, Борска 3, Студеничка бб, Кнегиње Милице 18, Књажевачка – југ бр. 39а, Стеријина 1, Књажевачка 118 – Пословни центар Лира, Деспота Стефана 3, Миленка Стојковића 15, Гутенбергова 52, Бованска 44 и на још неким адресама. Због најављених радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на наведеним локацијама.

????????????????????????????????????